adviesbureau-omega-1.jpg adviesbureau-omega-2.jpg adviesbureau-omega-3.jpg adviesbureau-omega-4.jpg

adviesbureau-omega-1.jpg

adviesbureau-omega-2.jpg

adviesbureau-omega-3.jpg

adviesbureau-omega-4.jpg

Organisatie

Door de toenemende vraag naar parkeeroplossingen en onze uitgebreide interesse in dit specifieke vraagstuk is onze specialisatie als vanzelfsprekend ontstaan. Adviesbureau Omega heeft jarenlange ervaring als adviseur in kapitaalgoederen welke worden toegepast in de bouw. De laatste decennia hebben wij ons gespecialiseerd op gebouwde parkeervoorzieningen. Hierbij is gebruik gemaakt van o.a. door ons geïnitieerde Europese onderzoeken en analyses. De expertise die wij hebben opgebouwd in de loop der jaren is uniek.

Wie zijn wij?

Adviesbureau Omega is een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in traditioneel en mechanisch parkeren. Wij staan voor kwaliteit en hanteren als uitgangspunt: "De oplossing heeft alleen een toegevoegde waarde indien het een positieve bijdrage levert aan het parkeervraagstuk".

Dit is enkel mogelijk met gedegen kennis en ervaring met gebouwde parkeervoorzieningen.
Met een gedreven en gemotiveerd team van experts behandelden wij de meest uiteenlopende parkeervraagstukken.

Wat doen wij?

Adviesbureau Omega is het enige onafhankelijke adviesbureau in Nederland dat gespecialiseerd is in mechanisch-,traditioneelparkeren en de bemiddeling, aankoop en verhuur van parkeervastgoed. Met onze kennis  van gebouwde parkeervoorzieningen en van alle betrokken disciplines, zijn wij in staat opdrachtgevers de best mogelijke oplossingen te bieden. Desgewenst kan dit in de vorm van een turnkey project, waarbij de opdrachtgever op een procesmatige wijze wordt begeleid van schetsontwerp tot en met instandhouding.

Duurzame mobiliteit is zonder goede parkeervoorzieningen niet mogelijk. Er zijn vele parkeeroplossingen, adviesbureau Omega kent er maar één, de duurzaamste.

Wij ondersteunen dit proces door onderzoek en adviserig middels het bepalen van:


1)     Omvang maatgevende parkeerbehoefte (opstellen van de parkeerbalans);
2)     Verschijningsvorm (ondergronds, op het dak en volautomatisch);
3)     Exploitatie (waarde bepaling, beheer);
4)     Bemiddeling in parkeervastgoed (koop, verkoop, huren of verhuren). 

Adviesbureau Omega is werkzaam voor stedelijke en regionale overheden, bedrijfsleven, stads- en gebiedsontwikkelaars, woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen, investeerders,projectontwikkelaars en luchthavens

Steeds het optimale voor de klant willen bereiken, dat is onze passie voor het vak van adviseren.

.

Fotogallerij

Banner 1.png
Banner 2.png
Banner 3.png
Logo Onafhankelijk Adviesbureau Omega.gif
Omega anders denken over parkeren.png
 

Informatie

Wilt u meer informatie over Omega of over onze producten, of wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op.